Офис ком

Услови

Офис ком во соработка со сите банки ви овoзможува вашиот нов дом да биде совршеното и идеалното место за живеење! „Искористете ги предностите што се нудат при купување на стан во градба. Можност за флексибилно прилагодување по желба на клиентот. "ЗА НАС

Обезбедувањето на квалитетен производ и услуга, почитување на предвидените и договорените рокови, одговорност, посветеност и стручност е основа на која нашата фирма го гради деловниот успех и својот понатамошен развој.

FACEBOOK

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Владимир Комаров бр. 27/4-1, 1000 , Скопје, MK

ofiskom@ofiskom.mk | prodazba@ofiskom.mk

+389 2 2403 503 / +078 351 910

Пон - Пет 08:00 - 17:00

Саб 08:00 - 15:00