Офис ком

Квалитет

Големо внимание е посветено на проектирањето на становите кои ги задоволуваат сите потреби на денешниот модерен начин на живеење. Покрај тоа што објектот има модерен архитектонски изглед, целосно ги задоволува стандардите за енергетска ефикасност, економичност и безбедност со сите услови кои треба да ги исполнува еден современ објект за домување. Се имплементираат современи материјали и елементи со препознатливо висок квалитет од докажани производители на европскиот пазар. Преградни зидови со термо блок со одлична изолација, термо фасада, модерни италијански плочки и санитарија, под-дабов паркет 1класа, влезна блиндор врата, а внатрешни медијапан врати, ПВЦ прозори со четирисезонско стакло, комплетна инсталација на градско парно.ЗА НАС

Обезбедувањето на квалитетен производ и услуга, почитување на предвидените и договорените рокови, одговорност, посветеност и стручност е основа на која нашата фирма го гради деловниот успех и својот понатамошен развој.

FACEBOOK

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Владимир Комаров бр. 27/4-1, 1000 , Скопје, MK

ofiskom@ofiskom.mk | prodazba@ofiskom.mk

+389 2 2403 503 / +078 351 910

Пон - Пет 08:00 - 17:00

Саб 08:00 - 15:00