Офис ком

Квадратура

Станбено-деловен објект во населба Аеродром, на ул. Пандил Шишков бр.2 располага со квадратури од 60м2 до 99м2.

Станбено-деловен објект во населба Кисела Вода , на ул.Сава Ковачевиќ во близина на спортска сала Расадник, располага со квадратури од 58м2 до 81м2

Станбено-деловен објект во н.Аеродром,на ул.Руди Чајевац, кај Поликлиника Јане Сандански, располага со квадратури од 48м2 до 85м2

Објектот кој е во изградба во населба Аеродром, на ул. Пандил Шишков ГП 5.2 располага со квадратури од 27м2 до 74м2.

Објектот кој е во изградба во населба Водно, на ул. Елисие Поповски Марко бр. 37, располага со квадратури од 28м2 до 94м2.ЗА НАС

Обезбедувањето на квалитетен производ и услуга, почитување на предвидените и договорените рокови, одговорност, посветеност и стручност е основа на која нашата фирма го гради деловниот успех и својот понатамошен развој.

FACEBOOK

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Владимир Комаров бр. 27/4-1, 1000 , Скопје, MK

ofiskom@ofiskom.mk | prodazba@ofiskom.mk

+389 2 2403 503 / +078 351 910

Пон - Пет 08:00 - 17:00

Саб 08:00 - 15:00