Офис ком

Станбено-деловен објект во населба Кисела Вода,
на ул.Сава Ковачевиќ во близина на спортска сала Расадник.

Се продаваат станови со солидна градба со следниве квадратури:58м2, 62м2, 63м2, 67м2, 79m2 и 90м2ЗА НАС

Обезбедувањето на квалитетен производ и услуга, почитување на предвидените и договорените рокови, одговорност, посветеност и стручност е основа на која нашата фирма го гради деловниот успех и својот понатамошен развој.

FACEBOOK

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Владимир Комаров бр. 27/4-1, 1000 , Скопје, MK

ofiskom@ofiskom.mk | prodazba@ofiskom.mk

+389 2 2403 503 / +078 351 910

Пон - Пет 08:00 - 17:00

Саб 08:00 - 15:00