Офис ком

За нас

Нашата фирма во својство на инвеститор на деловни и стамбени згради се занимава со изнаоѓање на локации, подготовка на проект кој ги задоволува потребите на современите семејства, а потоа со имплементирање на современи материјали и елементи, а притоа запазувајќи ги стандардите за градење, изградба на објекти, секако со ангажирање на стручен тим, за да на крај се добие модерна и квалитетна градба.


Обезбедувањето на квалитетен производ и услуга, почитување на предвидените и договорените рокови, одговорност, посветеност и стручност е основа на која нашата фирма го гради деловниот успех и својот понатамошен развој.

Квалитет

Големо внимание е посветено на проектирањето на становите кои ги задоволуваат сите потреби
Прочитај повеќе...

Услови

Офис ком во соработка со сите банки ви овoзможува вашиот нов дом
Прочитај повеќе...

Квадратура

Објектот кој е во изградба на ул. Пандил Шишков бб располага со квадратури од 27м2 до 99м2
Прочитај повеќе...

Превземи каталог

Елисие Поповски 37, населба Водно, Скопје

Пандил Шишков бб, Скопје

Проекти

Завршени

Повеќе

Во изградба

Повеќе

Идни - Аеродром

Повеќе



ЗА НАС

Обезбедувањето на квалитетен производ и услуга, почитување на предвидените и договорените рокови, одговорност, посветеност и стручност е основа на која нашата фирма го гради деловниот успех и својот понатамошен развој.

FACEBOOK

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Владимир Комаров бр. 27/4-1, 1000 , Скопје, MK

ofiskom@ofiskom.mk | prodazba@ofiskom.mk

+389 2 2403 503 / +078 351 910

Пон - Пет 08:00 - 17:00

Саб 08:00 - 15:00